Duomed bedrijfssponsor van Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN)

Duomed SonoScape ultrasound

Duomed als bedrijfssponsor van de BEN

Met trots kondigen wij aan dat Duomed The Netherlands bedrijfssponsor is van Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland voor obstetrie & en gynaecologie (BEN). Door het bundelen van alles kennis en prachtige systemen, is een waardevolle samenwerking mogelijk om zo de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie verder te bevorderen!

Daarom zullen wij vanaf nu deelnemen aan evenementen van de BEN en ondersteuning bieden met ons echoapparatuur BEN Hands on dagen, die meerdere keren per jaar georganiseerd worden.

 

15 mei BEN symposium

Op het aankomende BEN-symposium op woensdag 15 mei zal Duomed haar inzet tonen met geavanceerde SonoScape echografiesystemen en de expertise van haar team. Dit evenement vindt plaats op locatie Green Village, Blokhoeve 7 in Nieuwegein. Een uitstekende gelegenheid om kennis te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van echoscopie in de verloskunde en gynaecologie!

BEN

Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland voor obstetrie & en gynaecologie (BEN)

De Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) is in 1997 opgericht door echoscopisten in de obstetrie en gynaecologie. Haar belangrijkste doelen zijn belangenbehartiging en kwaliteitsbevordering. De BEN richt zich primair op iedereen die echo-onderzoeken uitvoert in de obstetrie en/of gynaecologie, of hiervoor wordt opgeleid. Maar ook voor iedereen die interesse heeft in dit vakgebied is de BEN relevant.

Jaarlijks organiseert de BEN een Algemene Ledenvergadering (ALV) in het voorjaar, aangevuld met een wetenschappelijk programma door (inter-)nationale sprekers. In het najaar vindt een groot (online) wetenschappelijk symposium plaats, waar (inter-)nationale sprekers actuele thema’s binnen de echoscopie in de verloskunde en/of gynaecologie bespreken. Daarnaast biedt de BEN meerdere keren per jaar hands-on trainingen aan, die deelnemers zeer waarderen. De kernwaarden waaraan de BEN al haar activiteiten toetst, zijn “betrokken, actueel, actief en zichtbaar”.