Duomed exclusieve distributeur van Cadwell producten

Wij zijn blij te mogen vertellen dat Duomed vanaf 2 januari de exclusieve distributeur is van Cadwell producten, een vooraanstaande fabrikant van o.a.hoogwaardige neurodiagnostische en beeldvormende apparatuur.

Sierra Summit

Ontdek de innovatieve producten van Cadwell, waaronder de Sierra Summit® , wat een van de meest dynamische neurodiagnostische systemen op de markt, en Cascade IOMAX. Dit systeem voert een breed scala aan neurofysiologische onderzoeken uit, zoals EMG, NCS, VEP, AEP, MEP, SSEP, NMUS, en meer.

Cart Sierra Summit

Bekijk de video om te zien hoe de Sierra Summit®, de Sierra NMUS1® en de Sierra® 4 software samenwerken om uw workflow te verbeteren en uw klinische mogelijkheden uit te breiden.

De Sierra Summit® is speciaal ontworpen voor toepassingen in de klinische neurofysiologie, neurologie en  revalidatie. Personaliseer uw systeem door de versterkers, stimulators, accessoires en elektroden te kiezen die het beste bij u passen. De flexibele Sierra Summit ®  is modulair, zodat u alleen de modules kiest die u nodig heeft en eventueel later kunt uitbreiden. U heeft tevens de keuze uit verschillende trolleys.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ziekenhuis?

We komen graag langs voor een gesprek over dit product.