Maak kennis met Duomed's nieuwe EEG partner!

Stratus als EEG leverancier

De mensen achter Stratus hebben zich inmiddels bewezen in de EEG wereld met jarenlange ontwikkeling van EEG apparatuur. Met toewijding werken zij aan versimpeling en het efficiënter en toegankelijker maken van de neurodiagnostiek. Nu toonaangevend met een innovatief web-based EEG design: StratusEEG

Op het EEG-opnamesysteem na is er voor de gehele EEG workflow en EEG review een nieuwe norm: het web-based EEG design voor vereisten van vandaag en de toekomst!

Met zorg ontworpen voor patiënten, zorgprofessionals en technici

Het StratusEEG is gebaseerd op een aantrekkelijk, ergonomisch ontworpen platform met als standaard de verrassend stabiele R40-versterker met zeer goede opname karakteristieken. Met ingebouwde SpO2 en headcap-adapter. Door het compacte formaat, kan deze overal ingezet worden.


Professioneel

Simpel voor het gebruiksgemak, maar volledig professioneel uitgerust. Inclusief hyperventilatie test, flits stimulatie test, filtering en meer. De tabbladinterface leidt u intuïtief door het proces.

HD-video

Uitgerust met één of twee HD-videocamera’s eventueel met infrarood, waarmee ook nacht video-opnamen mogelijk zijn, uiteraard volledig synchroon met EEG.

Live monitoring op afstand

Gegevens zijn toegankelijk via “encrypted connections” waardoor 3rd party “meekijksoftware overbodig is geworden. De online review functie maakt analyse zelfs tijdens live-opname mogelijk.

Onbeperkt Review mogelijkheden

Met de Stratus EEG-oplossing heeft u, en alleen als u dat wilt iedereen, altijd en overal toegang tot EEG review, waardoor bijvoorbeeld EEG review door collega deskundigen zelfs in een ander ziekenhuis kinderspel wordt.

Remote review
Stratus cloud service

Data security

Dit alles gecombineerd met het hoogste level van data security en data encryption, in ieder stadium. En natuurlijk GDPR en AVG ready/compliant.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ziekenhuis?

We komen graag langs voor een gesprek over dit product.