News and Events

BHS Technologies en Duomed bundelen hun krachten in de Benelux

We zijn verheugd om de samenwerking tussen BHS Technologies en Duomed aan te kondigen. Vanaf vandaag bieden we 's werelds eerste RoboticScope® in de Benelux aan.

UZ Gent enthusiastically launched the new GE CHA CC - Centricity High Acuity Critical Care platform

Late May, UZ Gent enthusiastically launched the new 'GE CHA CC, Centricity High Acuity - Critical Care' platform. This application is a major step forward in supporting patient care, by aiding workflow, clinical decision making, care documentation, data collection, …. .

Integratie van Hospithera in de structuur van Duomed Belgium

De firma Hospithera, een referentie op het vlak van medische hulpmiddelen sinds 1962, is op 25 mei 2022 toegetreden tot de Duomed Group. Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Hospithera vanaf 12 juni 2023 in Duomed Belgium geïntegreerd zal zijn.

Part of the Duomed Group

Bringing high quality products, services & innovations to the healthcare community.

Duomed Group is een dynamische organisatie met een gevestigde reputatie en is actief in consultancy, verkoop, integratie, opleiding en technische ondersteuning van medische technologie en hulpmiddelen voor ziekenhuizen en medische praktijken.

Onze groep is in volle groei en is actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Balkan.

map