Acertys is de exclusieve verdeler van Concept Natal in België en Luxemburg

Concept Natal

Het Duitse Concept Natal heeft een uitgebreid gamma om de levenskwaliteit van te vroeg en pas geboren baby’s en hun ouders te verhogen. Comfortzorg die de baby beschermt tegen fel licht, scherpe geluiden en helpt zich geborgen te voelen, zelfs tijdens fototherapie. Concept Natal maakt gebruik van innovatieve materialen met aandacht voor detail en design. Verschillende kleuren, afbeeldingen en stiksels zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking waar mogelijk.

Bekijk hier een selectie van het productgamma: 

IncuCap incubator afdekhoes
Concept Natal

IncuCap incubator afdekhoes

IncuCap afdekhoezen bieden de ideale bescherming voor elke baby die in een incubator verblijft. Daar ze op maat voor elk type incubator gemaakt zijn, is een ideale pasvorm gegarandeerd. Standaard voorzien van een anti-sliplaag en magnetische, geluidloze sluitingen voor de fototherapie-opening. Wasbaar tot 95° en anti-bacteriëel dankzij het gebruik van zilver ionen. De gebruikte 3D stof zorgt voor een optimale geluids en lichtdemping. Kies uw eigen ontwerp dankzij de twee kleuren, drie verschillende stiknaden en een afbeelding of logo naar keuze.

BiliCap incubator afdekhoes bij fototherapie
Concept Natal

BiliCap incubator afdekhoes bij fototherapie

BiliCap afdekhoezen bieden de ideale bescherming voor elke baby die in een incubator verblijft en fototherapie nodig heeft. BiliCap® schermt de omliggende behandelingsplaatsen optimaal af tegen de hoge lichtintensiteit en biedt tegelijkertijd een snelle en flexibele toegang via 4 zijflappen en 2 hoofd/voetenflappen. Standaard voorzien van een anti-sliplaag , wasbaar tot 95° en anti-bacteriëel dankzij het gebruik van zilver ionen. De gebruikte 3D stof zorgt voor een optimale geluids en lichtdemping. Kies uw eigen ontwerp dankzij de twee kleuren, drie verschillende stiknaden.

BiliSwaddler fototherapie nestje
Concept Natal

BiliSwaddler fototherapie nestje

BiliSwadldler maakt uw bestaande bestaande fototherapiesysteem met optische fiberpad (GE Bilisoft, Atom,…) nog babyvriendelijker. Kan gebruikt worden in een baby-bedje of tijdens kangoeroe-care voor een optimale thermoregulatie. Eén maat, aanpasbaar met een eenvoudige velcro®sluiting. Wasbaar op 60°  en anti-bacteriëel dankzij het gebruik van zilver ionen.

Bilitex fototherapie positioneringshulp
Concept Natal

Bilitex fototherapie positioneringshulp

Doeltreffendheid - gecombineerd met veiligheid en stabiliteit dankzij onze Bilitex® positioneringshulp, speciaal ontwikkeld voor fototherapie. Met de Bilitex® positioneringshulp ervaart de baby een veilige en flexibele omgeving tijdens de fototherapie, waardoor de zuigeling een ontspannen houding kan aannemen. Het innovatieve textielmateriaal heeft een speciale netstructuur met een doorlaatbaarheid van 85% voor het stralingsspectrum. Wij hebben dit product in samenwerking met het academisch ziekenhuis Tübingen ontwikkeld volgens de richtlijnen van het NIDCAP trainingsprogramma. Verkrijgbaar in 5 maten (<800g tot + 3000 g). 

Traveller RS transportsysteem
Concept Natal

Traveller RS transportsysteem

De eerste reis van uw prematuur start in veiligheid en comfort met ons innovatieve Traveller RS fixatiesysteem voor transportincubatoren. De Traveller RS wordt op maat gemaakt voor de meest courante types van transportincubatoren en is uiterst snel monteerbaar. Het speciaal ontwikkelde matrasmateriaal zorgt voor een effectieve demping van de trillingen. De hoofd- en voetstukken kunnen individueel aan de specifieke situatie van de baby worden aangepast. De Traveller RS voldoet aan de normen DIN EN 1789:2007+A2:2014 en DIN EN 13976-2:2018 hoofdstuk 4.11 als bevestigingssysteem voor zuigelingen in ambulances en aan de EASA CS-23-561, EASA CS-25-561, EASA CS-27-561 en EASA CS-29-561 voor luchttransport.

Birdy positioneringskussen voor buikligging
Concept Natal

Birdy positioneringskussen voor buikligging

Onze buikliggingkussens ondersteunen het kind in een positie die gericht is op de middellijn van het lichaam en bevorderen een beter evenwicht tussen de buig- en strekspieren. De patiëntjes bereiken zo een ontspannen, gebogen houding zonder te veel druk uit te oefenen op de knieën en ellebogen. Het birdy positioneringskussen is verkrijgbaar in vier verschillende maten en is de ideale aanvulling op ons comfortabele Comfy positioneringsnest. 

Comfy positioneringsnest
Concept Natal

Comfy positioneringsnest

Comfy positioneringsnesten stabiliseren, zijn zeer zacht, uiterst hygiënisch en ondersteunen de neurofysiologische rijping van de zuigeling door de juiste lichaamsoriëntatie. De speciaal ontworpen hoofd- en voetstukken kunnen individueel worden aangepast, waarbij de stabilisatie wordt vergemakkelijkt door drukknopen. Comfy is in samenwerking met het academisch ziekenhuis Tübingen ontwikkeld volgens de richtlijnen van het NIDCAP trainingsprogramma. Comfy is verkrijgbaar in 4  maten (<800g tot  +2000 g).

Nesty cover voor verwarmde bedjes
Concept Natal

Nesty cover voor verwarmde bedjes

Nesty cover is ontworpen voor geschikt voor gebruik met warmtekussens en watermatrassen. De zachte positioneringsring op het hoofddeel is bevestigd aan het bedoppervlak en kan flexibel worden aangepast aan de hoofdomvang van de baby. Nesty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wasbaar op 75°.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het productgamma van Concept Natal, aarzel niet om contact op te nemen met onze S & A Specialist Maternal & Infant Care Jan Bosschaert via e-mail of telefonisch op het nummer +32 479 33 06 36.