Update preventieve maatregelen COVID-19

Naar aanleiding van het Coronavirus (COVID-19) wensen wij u te informeren over de genomen maatregelen met betrekking tot onze huidige werking, met als doel uw en onze medewerkers te beschermen.
 

 • Klantendienst
  Onze medewerkers van de klantendienst blijven beschikbaar voor al uw vragen, en dit op dezelfde werktijden en via dezelfde contactgegevens, zodat u hier geen hinder van ondervindt.
 • Leveringen
  We doen ons uiterste best om de continuïteit in de zorg te garanderen. Onze Warehouse medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling binnen de normale levertermijnen wordt bezorgd. Er werden extra bestellingen geplaatst en we proberen om proactief in te spelen op jullie noden en vragen. Indien er zich toch een vertraging voordoet, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. We hebben de nodige maatregelen genomen om de veiligheid en de gezondheid van onze werknemers te garanderen. Indien u geconfronteerd wordt met backorders of leveringsproblemen, bekijken wij graag welke eventuele alternatieven wij u kunnen aanbieden.
 • Sales
  Onze vertegenwoordigers en product specialisten staan zoals steeds klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Dit uiteraard vanop een veilige afstand. Iedereen binnen ons bedrijf die hiertoe de mogelijkheid heeft, werkt van thuis. Uw contactpersoon helpt u graag telefonisch of per mail verder. Dus aarzel niet om contact op te nemen.
   
 • Afspraken en installaties
  Wij blijven ter beschikking om al onze afspraken na te komen. Het blijft belangrijk om met de juiste apparatuur te werken. Voor reeds gemaakte afspraken zal voorafgaand nog bevestiging gevraagd worden. Transparantie en goede afspraken zijn in deze aangewezen. Jullie medewerkers en onze medewerkers verdienen de correcte bescherming en veiligheid. We gaan er dan ook van uit dat onze medewerkers van jullie de juiste beschermingstools aangereikt krijgen en correct geïnformeerd worden alvorens de werkplek te betreden.


De veiligheid en gezondheid van alle mensen zijn onze grootste zorg en momenteel ook de grootste uitdaging. Wij zijn steeds bereid voor verder overleg en rekenen op uw begrip en medewerking om de huidige situatie snel te helpen verbeteren.
 

Met vriendelijke groeten,
Management Team Duomed Group